it´s cause of these things

Känner mig rätt så lycklig just nu. Tror jag iaf. Lycklig och förvirrad. Men det är väl bra? Hatar i och för sig att vara förvirrad, så det minskar väl min lycka antar jag.

Varför? Om jag bara visste.

Hade en grym helg i Göteborg med Emelie och en massa andra härliga människor, så då mår man bra. Annars började jag på RoA:n idag (rättshistoria). Trodde aldrig att jag skulle säga det men det är så härligt att ha börjat plugga igen..! Man känner att man har ett syfte. Annars har jag inte haft särskilt mycket syfte ett tag nu. Inte någonstans.

Lyssnar på She Wants Revenge, ska nog gå och lägga mig istället. God natt på er, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s