lite från förra veckan

har varit väldans upptagen på sistone med diverse trevliga saker. i förra veckan på torsdagen… nej, fredagen..? det blir så här när man är ledig – har ingen koll på dagana längre. älskar när det blir så, då är det sommar på riktigt..!  

ja i alla fall. i slutet på förra veckan träffade jag några av mina söta jurist tjejer för en efterlängtad picknick. det växlade mellan regn, sol o åska var 10:e minut – men det var väldigt mysigt iaf.

här är våran picknick, sjukt gott m breeost o fralla – sen kinder choklad till efterrätt- mmm.

här är jag med anna och lilla matilda – som jag lekte med en massa. matilda alltså.

och här tvångskramar jag camilla. hon vill bli skattejurist eller något sånt -tycker att det är väldigt bra att det finns folk som vill bli det – så slipper jag iaf. hehe.

sen vart det tid att bege sig hemmåt o hjälpa lasse m middagen. vi fick besök av erik o marja & hans o britta – samt deras söta barn så klart. lasse hade gjort gryyym mat (det här med att jag hade hjälpt till var väl en aningens överdrivet – var väl lite mer av en hjälpreda, men iaf). alla bilder blev hemskt suddiga, men här är en iaf. visst ser det fint ut?

nästa dag var det dags att åka till lasses mammas lantställe för sol, bad och 70års fest.

2 reaktioner till “lite från förra veckan

  1. vilka fina bilder. och tack för väldans trevlig picknick och för att du orkade springa efter matilda så länge! repris i veckan kanske? en fika iaf. måste få säga hejdå 😦

    Gilla

  2. hej sötis! tack själv, hur kul som helst att träffas, matilda var så fin som ville plocka en massa blommor till sin mamma 🙂 klart vi ska ses i veckan, tors el fred kanske? stor kram på dig, m

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s