Det går bra med…

Det går bra med katterna, dom har lugnat sig och är nu mera de gosigaste fluffbollarna någonsin. Dom styr fortfarande vårat hem, men dom gör det med vänlighet och respekt.

För att tala om något annat så viste jag inte att så små varelser kunde producera så enormt mycket bajs. Helt otroligt! Imponerande till och med. Jag hade ingen aning. Varje kväll när jag tömmer sandlådan så förundras jag över deras produktivitet.

Jag kanske skulle tipsa min nya teamledare om att jag har hittat två varelser som vet hur man producerar.

Att PRODUCERA är annars väldigt viktigt på mitt jobb, särskilt sedan ett par månader tillbaka efter att den ovan nämnda teamledaren började, vilket får mig och mina kollegor att känna oss som maskiner. Klart att man ska jobba på hårt, men detta har helt klart fått nya proportioner på sistonde.

I alla fall så har jag fått… Wait for it…

Nytt jobb!!

I…

Waaaait for it…

UPPSALA!!! 😀

Jag kommer att sakna mina kollegor, men annars är jag så himla lycklig över detta! Inget mer pendlande för min del, bara att hoppa på cykeln och vara på jobbet 20 minuter senare. Lycka.

Så hej då stressade människor på perongen, arga tidningskillen vid trappan, signalfel, tågstopp, byten, ersättningsbuss, trängsel, väskor på sätet, busschafören som börjar köra innan man har satt sig och galna produktionstanten på jobbet.

HEJ DÅ!

img_1545-2
Den numera vänlige härskaren av Luthagen.

 

2 reaktioner till “Det går bra med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s