dagarna innan

i fredags var jag o lasse i gävle o umgicks med hans syster och hennes barn. vi spelade en massa fotboll och åt sjukligt mycket mat – riktigt bra dag faktiskt. dom var hemma hos oss i uppsala en sväng först, där fick barnen testa mina tkd-skydd och slå på mittsar – min lilla armé..! hehe.

men idag är det ju dagen innan jag ska åka, så man kan ju tycka att jag ska ha packat osv? nej. inte idag heller – idag har jag gjort roliga saker istället. ska packa  seeent ikväll när det inte är så sjukt varmt..! dagen började iaf med att jag cyklade till statsparken för lite frukost. (älskar min blå cykel).

där väntade finaste picknick-frukosten.

och finaste vännerna.

sen kom söta anna och matilda – hann inte ta någon bra bild då eftersom jag lekte med lilla matilda så mycket – så ni får en av stadsparken istället.

efter några timmar drog jag vidare till mamma o pappas mysiga balkong.

lasse kom också dit och vi fick en massa bullar, glass o rabarberpaj – mmm gott.

nu ska jag fortsätta kolla på lorence of arabia med lasse. kommer sakna honom som fan. (lasse alltså).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s