rugby

vi var riktigt trötta dagen efter all öl, men tog oss iaf upp nästa dag för att kolla på en ruggbymatch mellan sydafrika och nya zeeland – pga tidsskillnaden började matchen kl:09.00 – men vad gör man inte..! sara (en av tyskarna) förklarade reglerna för oss andra, det var faktiskt riktigt kul! härlig stämning också = ”give him a yello card!” hehe.

och i pauserna (eller när någon gjort mål) kom det fram två cheerleaders och gjorde en liten dans. tog inget kort på det dock, var lite för pinsamt. efteråt köpte vi dom här sjukt goda… ja vad ska man kalla det..? mackor kanske? goda och billiga är dom iaf, kostar bara R5 (ca 5kr).

sen skulle vi på en city tour med alla int stud. här är två av mina söta grannar (också tyskar så klart).

det bisarra med denhär turen var att vi åkte runt till några kända platser här i PE… men sen så skulle vi åka till ett museum… som låg mitt i en av de närliggande kåkstäderna. snacka om kontraster. helt plötsligt blev hela bussen tyst o alla bara stirrade – man har ju sett hur det ser ut på bilder/tv men aldrig i verkligheten. lite chockerande faktiskt..! och det som störde mig mest var att vår skolguid inte sa något… efter att vi hade varit inne i det stora museumet med en massa platt-tv:s och allt annat påkostat – så skulle vi tydligen åka till ett shoppingcenter. vad ska man säga lixom?

jag tog inga bilder av allt detta eftersom jag tyckte att det kändes fel att sitta och fota deras misär genom ett bussfönster.

iaf så blev jag medbjuden till några andra tyskar för middag. hehe, måste säga att jag inte lagar särskilt mycket mat här. (fast jag får ju hjälpa till så klart).

här är det goda resultatet (jag gjorde brödet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s