sydafrikanska polisen

I torsdags var det fest hos några av tyskarna som jag umgås med, dom bor 4st i ett stort hus – hur fint som helst! men nackdelen är ju att de är långt ifrån oss andra studenter.

iaf så gick vi o handlade efter skolan.

sen så började det bli mörkt, men vi bestämde oss för o gå hem iaf.

det blir mörkt snabbt här, kl:18.00 blir det nattsvart och dom säger att man helst ska ta en taxi efter det eller gå i grupper om minst 6pers… jag vet inte, det känns rätt så jobbigt ibland. är van vid att vara så självständig – nu måste jag alltid ha några som går med mig, även om det bara är 2 kvarter..! känns rätt så löjligt egentligen, upplever det som väldigt tryggt här – men får väl foga mig (ett tag till iaf).

sen var det iaf dags för grillpartyt (eller bray som det kallas här).

här är en bild på några av dom som jag umgås mest med.

hur sköna människor som helst 🙂 från vänster har vi iaf; nils, morritz (mo), insa, jamal och paul. (jag är där i mitten, hehe). fattas på bilden gör: sera, daniela, anna, jutta, julia. och å en massa andra så klart, men dom var inte där den kvällen.

iaf så slutade den mysiga festen rätt så illa, tyskarna hade räknat med att kanske 20pers skulle komma men det slutade på ca 50..! men allt gick väldigt lungt till, så jag vet verkligen inte vad grannarna tänkte på när de ringde polisen? sydafrikanst fängelse är det sista stället man vill hamna på, som vår lärare sa: ”terrible things can happen to you in jail”.

iaf så var det lugnt, alla åkte vidare till en pub o satt där o snackade istället. men jag måste erkänna att vi blev lite stirriga efter polisbesöket..! bra o veta att dom kommer om an ringer iaf, det trodde jag inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s