hm..!

måste bara skriva ett snabbt inlägg..!

överallt här i Sydafrika kan man känna den söta doften av… hm. ja, ni fattar. helt sjukt… till och med städtanterna – dom står utanför mitt rum och tar en paus just nu. och vad känner jag..? hehe. dom smyger ju inte med det precis. och det är rätt så höga straff för o röka sånt här – vi hade några poliser på besök här i kollektivet för några dagar sedan – min rumskompis blev rånad och dom var här för att ta hennes statement. (en lång hemsk historia, tar det sen..!)

och när poliserna går ut från vårat rum står fransmännen och röker på i hallen. trodde jag skulle få en hjärtattack – man har hört så många historier om folk som åkt in i arresten och blivit våldtagna eller misshandlade…

men som tur var skrattade poliserna och gick där ifrån. herregud. för mycket spänning för min smak. okey, måste hoppa in i duchen och sen till gymet – hörs senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s