love them all, but trust no one.

hällde kokande vatten över min högra hand igår. det var ju inte så bra… gör jäkligt ont idag faktiskt..! suck.

så, vad har jag hållit på med de senaste veckorna? hm. ska till universitetet strax, så det här blir en kort resume.

jag har tagit dyklektioner iaf. (det var en massa test hela tiden, men å så roligt det är att dyka..!)

sen så har jag fortsatt med volontärarbetet som vanligt. förutom en gång när vi skulle ta oss dit själva – tog fel minibuss – och gick vilse i inte för säkra områden..!

sen har det varit triversity – en massa olika universitet tävlade mot varandra i olika sporter – vi kollade på karate bl.a. 

efter alla sporter var det dags för den obl festen – här är två franska killar – helt galna, dom super varje dag och är bara här för att alkoholen är så billig. (enl dom själva). varje morgon när jag ser dom dricker dom öl – och när dom var o tränade på stranden förut stod dom o rökte mellan varven. hehe, ja dom är trevliga iaf.

och så har vi varit på fler marknader – man kan verkligen köpa hur mycket vapen som helst här, den här kniven kostade 110kr.

sen har det varit mycket i skolan – så det har blivit många timmar på campus.

någonstans här blev min rumskompis elin rånad..! hon var ute och gick med en annan tjej runt kl:22. dom gick över en bro och plötsligt kommer två killar upp från en trappa – springer fram och drar kniv mot dom. hemskt. den andra tjejen var den som fick stå där med kniven mot strupen – han hade den lixom i ”hugg”-position sa hon… elin är rätt så rädd nu och vill inte gå ut själv ens under dagtid, jag förstår henne… verkligen hemskt. tyckte den här skylten var rätt så passande.

här är iaf en bild av några utav barnen jag jobbar med, så söta.

efter just den här gången bestämde vi oss i sista sekund för att gå till en middag med alla som vi dyker med. och tur var väl det – för annars hade vi aldrig hamnat här:

vi blev inbjudna till en tjej dykarinstruktörs (Kellys) födelsedags fest, hennes mamma äger en pubb där vi var hela kvällen. Vi fick sova över hos Shaun allihopa – en annan kille från dykningen. hur gästvänliga är folk här egentligen? vi hade riktigt kul iaf.

nästa dag hängde vi hos Shaun och blev bjudna på brunch med hans söta familj – så gott.

resten av veckan var det bara en massa plugg. men förra helgen blev vi inbjuna till en födelsedagsfest igen – så roligt.

dagen efter åkte jag o tre killar till Addo Elephant Park.

elefanterna älskar tydligen apelsiner – blir helt galna – så vi slängde ut vår apelsinjuice till o med. hehe. vi kom väldigt nära dom iaf..! så häftigt.

så, vi får ta resten en annan gång – nu måste jag åka till universitetet. massa kramar på er! m

En reaktion till “love them all, but trust no one.

  1. Kul att du börjat dyka!

    Då får vi ta och göra några vrakdyk i östersjön nästa sommar. Inte riktigt lika bra sikt i vattnet, men kan å andra sidan vara rätt spännande när ett vrak plötsligt dyker upp 5 m framför en.

    /Thomas

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s