good friends

har haft en helmysig helg..!

I fredags var jag ute med Megan (hur kul som helst) och igår var jag o surfade med Shaun. riktigt härligt och bara ligga i vattnet o vänta på bra vågor..!

havet var tufft igår dock, jag var för sent ute några gånger och vågen slog ner på mig istället – trodde min rygg skulle gå av – det blir som en tvättmaskin o man är helt i vågens våld, vet inte ens vad som är upp o ner tillslut..! men det är bara att ge sig ut igen och vara lite mer försiktig nästa gång.

kommer att sakna havet..

kommer att sakna alla vänner här nere..

kommer sakna solen..

och mycket annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s