money – and how to get them.

har börjat inse att jag är rätt så fattig just nu. villket är helt okey – men då man inte vet när man kommer få nästa lön/csn så blir det rätt så… ja. men allt löser sig alltid på nått sätt.

har börjat kolla efter jobb. saken är den att jag inte har ett arbetsvisum, så de enda jag kan göra är att extrajobba som servitris. vilket också är helt okey – men man tjänar… ca 10kr/tim. så det man överlever på är dricks. kan få ihop R4000/mån iaf så det går att klara sig på.

(finns en massa annonser för ”shooter girls”. men på något sätt så tror jag inte riktigt att det är min stil. alls. hehe).

nej, men jag börjar inse att jag måste ta tag i det här nu, kan inte bara gå runt och tro att allt ordnar sig hela tiden. vissa kallar mig naiv, men jag väljer att se det som att jag är en optimist.

så inget mer fikande eller annat roligt med andra ord. men det är så svårt att säga nej när en lunch bara kostar 20kr..! (tur att man har vänner som gillar att laga mat). helt sjukt hur lite pengar man behöver för att överleva här nere… har räknat ut att jag bara har gjort av med 150kr den här veckan (men då har jag ätit…gröt).

så hej då köpa saker/mat(?)/fika mm. lägger upp en fin blid från när jag o megan var o fikade för någon vecka sen. nice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s