still sick…

fortfarande sjuk och är just nu.. hrm, mellan sjukförsäkringar. hoppas att det inte är något allvarligt iaf, tror inte det.

helgen har spenderats i sängen med film och te – men i söndags fick jag nog o åkte till landet och sköt luftgevär. hehe, var väldigt roligt faktiskt. bildbevis kommer senare.

åh just ja; fick csn! hihi, är väldigt glad över det. men som alltid kommer goda nyheter alltid med något dåligt så.. jag är bara så sjukt less på att det alltid ska vara både och. men så är det.. iaf så ringde jag till ulla o kalle igår (farmor o farfar) har inte gjort det sen jag kom hit. dom tyckte det var väldigt häftigt att jag ringde enda från Sydafrika – så söta. måste ringa oftare.

sitter på biblioteket just nu o väntar på min Practical Law kurs, den börjar kl:17.30. suck. okey, nu ska jag gå o köpa en kaffe. kram på er, m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s