calm week

så otroligt skönt, sitter just nu med min sista uppgift den här veckan och sen är jag friii..!

hihi. så nice. självklart måste jag gå till uni, men jag behöver inte sitta uppe om nätterna och plugga. hur var det nu med att planera..? men det är ju så svårt när det finns så mycket annat roligt att göra. som att slappa tex.

Sitter och läser Alex Schulmans Kolum i Aftonbladet (och märk väl – det är ALLT jag läser i den ”tidningen”) han är så otroligt bra på att skriva..! skrattar så att jag gråter ibland. hörde att han skrivit ett par böcker, måste få tag i dom på nått sätt..! lite svårt härifrån, men iaf.

här är en som är sjukt rolig:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/alexschulman/article12401411.ab

okey, ska fortsätta med pluggandet och sen om en timme eller så ska jag gå heeem. wey!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s