summer feelings

”…Kalla blickar, kalla kårar…du var bara 14 vårar, ta min hand och visa mig vägen – jag är din i alla lägen…!” lalalaaa..! hehe, hittade en gammal låt som egentligen är hur dum som helst, men jag blir alltid så glad när jag hör den 🙂 betyder sommar för mig..! vet inte varför, men en dag som idag när det är klarblå himmel och varma vindar är det så härligt att lyssna på svensk sommarmusik.

jag har börjat plugga inför att ta sydafrikanskt körkort förresten. kan inte konvertera det, men jag kan få lite körvana..! sjukt billigt att ta learners licens här, så snart kan jag köra omkring i SA.

bakade två pajer igår till en spelkväll som inte blev av, så nu sitter jag här med en massa paj..! farligt det här, måste se till att få lämna bort iaf en paj till någon. försöker ju vara nyttig nu när jag tränar så mycket. men det blev en pajfrukost idag iaf – nomnom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s