friday the 13th

Hade en rolig kväll igår. Förutom det att min mobil blev stulen.. Suck. Men jag visste ju det, går man till en gratis konsert sent mitt i centrum så är det nästan som att be om att bli rånad.

Innan jag gick hemmifråntog jag ut allt värdefullt ur min väska: mitt kontokort, ringar (inte för att dom är särskillt dyra men iaf) och såg till att jag bara hade R200 med mig i plånboken. Man måste ha med sig lite kontanter ifall att någon faktiskt rånar en så att dom inte blir arga och… Ja.

Iaf så hände det inget allvarligt, jag bara såg en kille som betedde sig lite underligt – han lixom kollade på tjejerna som stod framför mig… Och på deras iPhone. Sen tittade han menande på sin kompis som stod lite längre bort. Klart man inte kan vara säker, men för säkerhets skull så la jag en hand på min väska. Killen verkade klart ointresserad av själva konserten och två sekunder senare börjar dom brevid dansa, jag vänder mig om, känner ett lätt ryck i min väska och sen var mobilen borta (och killen så klart). 

För mig gör det inte så mycket, jag menar det var inte en dyr mobil, men för Liem är det värre – jag rykte tag i henne och sa att min telefon hade blivit snodd, varpå hon säger: ”Oh, shame..! Let me call greg.” Och då hittade hon inte sin mobil heller. Bara det att hennes var en BlackBerry.

Såhär glada var vi iaf innan konserten.

Idag har jag haft en väldigt mysig dag, först brunch med Greg.

hej.

sen åkte vi runt och tittade på en massa second hand butiker – efter det kidnappade vi Liem och åkte och åt lunch. Efter Brunch. Japp. (För 26kr!).

Efter maten åkte vi runt och tittade i lite fler butiker. Greg tyckte jag var konstig som ville ta med kameran in i varuhuset. Bara för det tog jag den här bilden. Ha!

Och det var den dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s