essay. s.

Herregud säger jag bara. Vet inte hur många uppsatser jag har skrivit den här terminen men det här tar alla rekord. Håller på med sista nu. Tur det, tror inte jag hade klarat av att skriva fler. Det känns liksom inte bra längre..!

Men den här är iaf intressant. Skriver om mänskliga rättigheter och ska använda exempel från nutida Sydafrika – håller på och redogör för hur ANC Youth League ordföranden Julius Malema hamnat i en rättegång för att sjunga ”shoot the boer” (vita människor). Hm, ja hate speech från ungdomsledaren för det sittande partiet är väl inte… Så bra nej.

okey, ska fortsätta skriva nu. Go´natt på er (antar att ni andra ska sova snart).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s