what makes me happy

Vaknade nyss och kände mig lite stressad inför en tenta idag. Borde gå bra, det är en politisk kurs så jag har inget att oroa mig för egentligen. Blir ändå alltid lite nervös så där..

Iaf så gick jag upp och kände mig lite nere…tills jag öppnade luckan till mitt lilla matförråd. Helt överfyllt var det, hade så mycket att välja på helt plötsligt. Efter det har jag bara gått omkring med ett leende på läpparna, jag verkligen älskar god mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s