home affairs

Tänkte bara höra av mig lite snabbt och säga hej. Hej. Har varit upptagen med att visa Emelie runt Port Elizabeth, så det har varit fullt upp 🙂

Vad vi har gjort? Tänkte att jag skulle börja med att visa något riktigt sydafrikanskt, så första morgonen efter frukost åkte vi till…Home Affairs. Inte det mest säkra, vakra eller finaste området kanske – snarare skabbigt, farligt och… Ja, inte särskillt fint iaf. Men ska man uppleva sydafrika så ska man väl se alla delar tänkte jag. (Och så behövde jag verkligen fixa ett turistvisum, men det är en annan historia).

Tänkte att vi inte skulle behöva spendera så mycket pengar så där på första dagen, så först åkte vi till den underbara restaurangen Angelos och åt lunch (26kr), för att sedan ta oss vidare till centrum. Inte heller det särskillt säkert, men säga vad man vill om ”central” som det kallas – det känns varkligen att man är i afrika när man är där. (Gå runt i mysko affärer: 0kr)

Sen en liten trip med minibuss till universitetet (7kr) för att leta efter apor, efter det glass från Mc donalds (3kr) på stranden.

Resten av kvällen spenderades med lgh polare och sen till en Braai med fransmänn och en massa andra roliga människor (0kr). Kort sagt så blev det en väldigt rolig och billig fredag! Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt, vi hörs imorrn! kram, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s