days in the sun

Äntligen börjar det kännas som sommar..! Har haft två härliga dagar i solen. Igår gick jag och Emelie ner på stan och åt…wait for it…sushi! Satt vid ån och hade trevligt i en massa timmar.

Efter ett tag kom vi på att – varför inte åka till en badplats? Så då gjorde vi det.

Efteråt bestämde vi oss för att åka och äta middag. Och dricka vin.

Sen blev det en massa kortspel tills klockan blev tolv och jag satte mig på cykeln hem. En väldigt härlig dag helt enkelt..! Idag körde jag en favorit i repris och åkte tillbaka till Fjällnora – men med mamma istället.

Hon hade med sig lite godis vilket alltid är uppskattat..!

Efter en heldag på stranden åkte jag och fikade – vilket var väldigt trevligt. Sen hem till föräldrarna och lagade lax med pasta till middag. Japp, ni hörde rätt – jag har börjat laga mat. Äta får ni göra på egen risk, men ändå. Nu ska jag gå och lägga mig, sov så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s