sigh.

Så var det fredag igen då. Gör inte så stor skillnad för mig just nu, har varit ledig ett tag. Trodde aldrig att jag skulle bli less på att inte ha så mycket att göra, men nu är jag där. Less som f#n är jag. Trött och less.

Tur att jag ska gå till gymmet snart, skulle börja riva ner tapeterna här hemma annars.. Tur att jag har bra träningskompisar också för den delen, hade inte kommit iväg utan dom känner jag. Suck.

Börjar plugga igen om en vecka, ser fram emot det. Just nu… Är livet inte så roligt längre. I Sydafrika hade jag så många som ville hitta på saker hela tiden. Här är folk upptagna. Inget ont om det, men… Det är bara det att jag inte har så många här längre. Dom som finns kvar är underbara, men många har flyttat, några har barn och familj, alla är… Ja inte är dom här iaf. Och det är klart, det är inte så lätt. Alla är inte som jag. Vissa vill faktiskt vara själva ibland. Men jag verkar inte må så bra av det, jag behöver folk omkring mig. Måste man verkligen skaffa barn för att få ha en familj? Jä”la skit i så fall.

Hm, blev lite väl deppigt det här kände jag. Har världens finaste vänner, önskar bara att jag inte kände mig så ensam ibland.

En sak blev jag glad över idag iaf, fick hem den här nyss:

Tack, gratis är gott. Och jag har precis fått slut på kaffe. Och jag älskar bullar. Så tack, väldigt sött måste jag säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s