the past week

Ikväll ska jag och moa ha en myskväll här hemma, film och god mat. Fick lite kantareller från Emelie som ska ätas upp..!

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder från veckan som varit:

Förra fredagen gick jag och moa ut och drack några öl, det här blev den bästa bilden från kvällen (ska köpa en riktig kamera så snart jag får lite pengar över).

På lördagen gick jag på kampsportsgala och hejade på en gammal träningskompis! Sjukt spännande.

Nästa morgon åkte jag till…Stallet! Nej, jag har inte börjat rida. Det var roligare än jag trodde att följa med och titta på dressyrtävling. Men mest roligt var det att komma ut på landet och klappa hästar.

Sen har det varit mycket träning den här veckan, siktar på att tävla i Kickboxning om en månad! Men jag fick vila i torsdags iaf, då blev det en spontanvisit till Charlotte istället.

Funderar annars på att lägga ner det här med att ha en blogg..! Vill att mina vänner ska kunna läsa, men det känns konstigt att folk jag inte känner också kan titta in här. Fast hade jag inte det här så hade jag inte dokumenterat tankar/tagit bilder i samma utsträckning – vilket skulle innebära att jag skulle glömma så mycket. Så som det känns just nu…fortsätter jag nog. Ett tag till iaf. Hoppas ni får en härligt lördag! Kram m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s