choices are wonderful things..?

Sitter framför datorn med en kopp varm choklad i handen. Känner mig förvirrad, jag står inför så många olika val just nu..! Allt från vad ska jag göra till var jag ska göra det någonstas. Det är så uttröttande. Man vet inte hur bra man har haft det förrens man inte har det så bra längre.

Jag har aldrig förstått mig på människor som säger att valmöjligheter är underbart, vad  f#an menar dom med det? Det finns ju inget värre.

Nu har jag iaf satt upp lite nya mål för mig själv, särskillt när det kommer till träningen. Siktar på att ta medalj i Kickboxnings SM i maj nästa år – så det känns kul, någonting jag inte velar över iaf.

Annars så hade jag en väldigt mysig helg med monopolkväll, Haniballfilmkväll (vi såg 2 st) och… Ja, det var väl allt. Och så det roligaste så klart: Hoffa var här!

Nu ska jag baka en kladdkaka och tröstätaupp den själv. Hade jag tänkt. Kram på er, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s