goals and training.

Det är mycket som händer just nu, så jag har inte riktigt hunnit skriva av mig här. Har dessutom varit sjuk i två veckor, inte kul. Men nu är jag äntligen tillbaka (ta i trä) och kan köra på som vanligt igen.

Just nu så funderar jag mycket på hur jag ska göra med min träning, har ju varit med i Taekwon-Do ITF landslaget i nästan 7år – men känner inte att jag kommer någonstans längre. Jag vill fokusera på min sparringträning, inte hålla på med en massa mönster och kross. Vet inte hur mycket ni förstår av det här, men ni som känner mig väl vet vad jag pratar om. Jag vill stå i ringen och fightas helt enkelt.

Så min lösning på detta är att börja tävla i kickboxning också, ta tid från allt det andra och fokusera på mig själv istället. Vilket känns väldigt bra. Frågan är bara om jag ska tävla i LC (light kontakt) eller FC (full kontakt).

FC verkar vara det som är mest likt Taekwon-Do, så det lutar åt det hållet. Ska bli kul! Har 5 tävlingar inplanerade under vårterminen, men Kickboxnings SM i slutet av maj är det stora målet. Så får vi se hur det går helt enkelt..!

En härlig bild på mina tjejer i sparringlaget. EM 2009, Spanien.

Nej, nu måste jag fortsätta plugga, ska lämna in en uppsats nu på fredag. Kram på er! m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s