may and june

Måste säga att jag fullkomligt älskar sommarsverige. Sitter ute på balkongen just nu. Har bäddat ner mig under ett par filtar, klockan är 23.49 och det är fortfarande ljust. Det luktar så gott! Har det alltid varit så här fint?

Just nu på balkongen:

Antar att jag i och med bilden motbevisar det jag sa om att det fortfarande skulle vara ljust ute. Tänkte visa lite av vad jag har gjort från maj till juni, så here we go: Middag med söta cicci i Stockholm.

Firade valborg med de bästa juristerna Fredrik och Challe!

Det har blivit en väldans massa micromat o godis, blir så när man inte orkar laga mat.

Har varit hundvakt år finaste Rissla och hängt med vänner i parken.

Värdlens sötaste grannar, hittade ett fint armbant och en liten skål..!

Efter alla tentor och slit åkte jag till Sydafrika för att göra ett Internship.

Åkte till havet så ofta jag bara kunde.

Det var allt för nu, ska gå in och se på film – Megamind.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s