In theory.

Jag har fyllts av någon sorts lugn. Man blir väl så av semester antar jag. Känner mig så tillfreds och…eller ja, inte alltid. Just nu är PMS:en på besök, men förutom det så. Det blir lixom mer synd om dem i min omgivning än mig själv om man säger så.

Men men, just nu kan jag bara ta det lugnt. Innan jag tog ledigt hade jag en hel lista på saker jag skulle göra när jag var på semester. Skriva en massa, ta upp målandet igen, träna varje dag och…sånt. Det lät så bra i teorin.

Nu sitter jag här, i solen, med en bok. Och tar det lugnt.

Det är väl bra det också, men om man inte har tid att göra dom där sakerna när man jobbar – och inte heller gör det när man är ledig – så blir det ju aldrig av. Och det kanske inte gör någonting. Det kanske är okay att bara ta det lugnt. Det blir bara så konstigt att ha alla dom här sakerna man vill göra/ideérna liggande. Dom blir lixom aldrig av.

Så här har jag försökt lösa problemet hitintills;

Steg 1: Skriv upp allt på en lista (alltså inga måsten, utan bara saker du vill göra, dina mål/drömmar etc).

Steg 2: Ta ett glas vin och känn dig stolt över att du har skrivit en lista (det förstnämnda gäller inte för minderåriga).

Steg 3: Begrunda listan och försök begränsa dig (har man för mycket att göra hinner man inte med någonting).

Steg 4… Lägg ifrån dig papperet och sätt dig i solen istället.

//m.

Bifogar en orelaterad bild av en söt valp. Hoppas ni har det bra i solen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s