integrity.

Okay, jag måste erkänna att jag har varit himla dålig på att titta in här på sistone. Det riktiga livet har tagit över, antar att det är en bra sak.

Det är lite konstigt för mig det här med en privat (väldigt icke-privat iofs) dagbok på nätet. Jag har inga särskilda problem med att skriva ut tankar och lägga upp bilder här – samtidigt som jag inte tycker om att använda facebook för mycket och inte riktigt förstår poängen med tvitter och instagram.

Personlig integritet? Jag vet inte. Tycker om att skriva helt enkelt. Och alla vet ju faktiskt inte vem jag är. Här. Ja, ni förstår.

På något sätt är det som att jag inte riktigt tänker på att jag lämnar ut mig själv. För jag vet ju inte vilka det är som läser. På facebook tex så vet jag ju vilka som är där. Känner att min logik kring detta inte är helt hundra. Men så länge jag gillar att skriva och inte lägger ut för personlig information/bilder…så är det väl okay? Eller?

Hm. Just nu prokrastinerar jag mest, har en hemtenta som ska lämnas in imorgon. Rättshistoria är inte så intressant som man skulle kunna tro. Om man nu tror det alltså.

Nej, nu måste jag fortsätta skriva. Så får jag väl fortsätta fundera på det här med integritet någon annan gång.

Hoppas ni där ute får en fin dag! Kram, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s