hello from sick face

Ligger i sängen och dricker te… Är förkyld, har varit det i 3 dagar nu och det här är 2:a dagen jag spenderar hemma i sängen..! Så tråkigt! Ahhhhhh.

Men å andra sidan så är det faktiskt lite mysigt också. Att vara sjuk är lite av ett frikort till att inte behöva göra någonting. Alls. Och slippa känna dåligt samvete för det. Ha! hahaha. ha. För jag har en massa saker som jag borde göra. Ich, okay – inte tänka på det nu.

Har annars forskat lite kring det här med vad jag skulle kunna volontärarbeta med – läste en artikel om att personalrotationen på barnhem kan göra barn väldigt stressade..! Så jag funderar på om jag inte ska hjälpa till på något annat sätt. Hittade ett ställe som behövde någon som gör olika aktiviteter/idrotter med barnen på fritiden, så det kanske vore något. Låtsas vara idrottslärare några gånger i veckan? Ja, vi får se.

Ska gå och hämta en kopp te till så länge, kram på er. m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s