Sweden.

Landade i Sverige för en timme sedan och har precis hämtat upp min väska. Det första som slår emot mig när jag går in på arlanda är lukten av kanelbullar och stearinljus. Så himla härligt!

Det andra kom som en shock: Det är ju kallt här?! Hehe, vet inte vad jag förväntade mig av VINTER Sverige. Galet kallt är det dock. Som tur är så kommer söta ciccie att möta upp mig med vinterkläder på centralen. Himla tur att man har så fina vänner, annars så hade jag nog förfrusit en och annan tå. Och kanske några fingrar.

Åh, undrar om det fortfarande finns lussekatter? Och glögg!!! 😀

Det är rätt så härligt att vara i Sverige igen ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s