at the farm.

Har en underbar dag ute i solen. Det är så härligt här i Sydafrika under hösten, ingen vind, bara en massa sol och värme. Har precis ätit en underbar frukost som Jacky tillagat och sitter nu i skuggan och läser på om körkortsregler.

Poolen är lite för kall nu på dagarna, men vi ska ta med hundarna till stranden om ett litet tag. Dom är så fina, lilla Saben och Max. Eller ja, så små är dom ju inte precis. Har börjat lära dom lite trix faktiskt. Här har man ofta vakthundar som inte tränas på samma sätt som i Sverige. Nu har jag i alla fall lyckats få dom att sitta, ligga, spela död, high five och (snart) rulla runt. (Med hjälp av lite korvbitar så klart).

Jacky klagar dock på att jag tränar dem på svenska. Det blir ju lite svårt för henne då.

Okay, ska fortsätta plugga nu. Puss på er!

20140413-123035.jpg
Max.

20140413-125930.jpg

Saben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s