It’s never easy.

Så, ute och reser alltså. Vackra vyer, nya härliga bekantskaper, tropisk hetta och häftiga upplevelser. Låter ju toppen, ellerhur?

Men lägger man till jobb och plugg i den mixen så blir det lite jobbigt ibland, särskilt när alla runt om kring en är på semester. Jag reser och jobbar samtidigt, vilket innebär att jag är är allt annat än ledig. Jag vet, helt sjukt att jag kan klaga på detta, men så är det. Uttrycket: ”Be careful of what you wish for” känns rätt så lämpligt just nu.

Är fortfarande helt utmattad efter dusten med Kaptenen och hela den dr historien. Det tog oss 6 dagar att reda ut hans misstag och komma ut ur landet. Sedan har vi rest i ett, Laos är väldigt vackert – men jag har svårt att uppskatta det just nu. Klart att vissa stunder är helt underbara, men när man hela tiden känner sig jagad av ansvar och åtaganden så spelar det inte så stor roll vart i världen man befinner sig. Man kan aldrig fly från sina problem. Och jag tror att mitt största problem just nu är att försöka göra det jag vill (läs: måste). Så även om alla andra gör roliga saker, så måste jag säga ifrån och bara sätta mig ner och jobba.

Jag har lämnat in en artikel idag och ska skriva två uppsatser imorgon.

I’ll just do it.

Ps. Jag har alltså INTE pms just nu, ville bara förtydliga detta för att undvika diverse onödiga missförstånd angående min känslostatus. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s