Jag har en sådan…

Jag har en sådan oordning i mitt arkiv. Alla bilder och filer ligger huller om buller på mitt USB-minne och jag är ganska säker på att det finns väldigt viktig information någonstans på mitt skrivbord som jag har glömt att backa upp.

Detta ger mig en obeskrivlig ångest. Varje gång jag sätter på datorn, varje gång den tar lite längre tid på sig att starta eller när den plötsligt fryser mitt i en skriven mening så håller jag andan. Håller andan och biter tag i min underläpp, hela kroppen spänner sig medan jag förtvivlat väntar på domen.

Och så plötsligt – den lever! Muspekaren flyger lyckligt över skärmen och Windows symbolen lyser sitt starka sken mot mitt ansikte. Lyckan jag känner då! Lyckan i att leva! Långsamt kan jag andas ut.

Och så fortsätter det, varje dag, varje månad. Om jag har tänkt att jag ska ta tag i det där någon gång? Ja, kanske.

Ångesten i det. Herregud.

2 reaktioner till “Jag har en sådan…

  1. Hej Maja Ta ett nytt USB minne Gör 10 nya mappar med passande namn. Flytta dina 20 viktigaste filer dit I DAG !!! Gör så i fem dagar. Sedan bara de filer du jobbar Aktivt med. Då blir den ångesten reducerad! Gör det NU ! Kram A & B

    Från Bennys iPhone 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s