När jag uppdaterade…

När jag uppdaterade min telefon för några dagar sedan upptäckte jag plötsligt att jag hade fått en ny app. Uppdateringen raderade även alla mina anteckningar som jag hade sparat, något som först gav mig panik men sedan utvecklades till en otrolig lättnad. En nystart i livet!

I alla fall.

I det här programet har jag möjlighet att fylla i uppgifter angående hur eller när jag går och lägger mig, hur länge jag sover, när, hur och vad tränar osv. Jag har gjort detta i 9 dagar i sträck och kan inte sluta. Det är så roligt. Jag har blivit statistik. Jag ÄR statistik.

Best app ever.

Det kan ju vara så att jag är lite lätt beroende av detta, men jag tänker mig att det inte kan vara så farligt? Nu får jag ju se svart på vitt vad jag gör med mitt liv! Helt fantastiskt. Och jag som fullkomligt älskar statistik i alla dess former! Börjar var och varannan mening med: ”Ja men statistiskt sett..!” Kan ju bli lite lätt irriterande för de jag umgås med kanske. Äh, skit samma. Den här appen gör mig…lycklig.

Jaha det där kanske lät lite tragiskt men det skiter jag i, jag älskar den, MIN app!!

Sådeså.

Best. App. Ever.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s