Vaknade upp imorse…

Vaknade upp imorse med en sjuk huvudvärk, tror inte att jag har haft så här ont i huvudet…någonsin..? 

Min lätt hypokondriska sida börjar direkt tänka blodpropp, stroke och hjärntumör, men nu kanske vi inte ska ta det så långt. Jag skulle ju bara kunna ta en värktablett kanske ni tänker nu. Men nej, jag gillar inte sånt för om det nu är så att jag håller på att dö eller något annat farligt (vad som skulle vara farligare än att dö vet jag inte), så gäller det ju att KÄNNA när det händer, vara ”in the now” som man säger. Inte hålla på och lägga en falsk hinna av avslappning över sina smärtor. 

Så därför sitter jag här på pendeln med huvudet i händerna och känner hur min stackars hjärna skvalpar till där inne varje gång tåget kränger åt sidan. 

Ajajaj. 

Nej, nu ska jag försöka döva min huvudvärk med den enda sortens medicin jag regelbundet använder vid liknande problem: Kaffe! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s