Satan så kallt…

Alltså, satan så kallt det var i morse! Höll på att frysa ihjäl när jag skulle cykla till pendeln. Har i och för sig inte hunnit plocka fram några riktiga vinterkläder ännu, så det kan ju bero på det. Var bara så oförberedd, det har varit så varmt och soligt.

Men herregud, nu börjar jag prata om vädret igen. Måste sluta med detta. Har blivit helt besatt känner jag. Men det blir väl så när man inte är van vid kyla och skiftande väder. I Sydafrika brukade jag irritera mig på att det var så soligt hela tiden. Ung och dum kallas det. Suck.

Men för att prata om något roligare så var jag i Gävle på (en väldigt försenad) kräftskiva! Sjukt kul var det.

Den obligatoriska snapsen (endast för homosapies över 18 år).
Den här stackan drog inte en vinstlott i livet.

Desto mer av ovanstående dryck som intogs, desto lättare blev det att slita dessa stackare i stycken. Eller inte. (Det hela slutade med att jag döpte honom till Per, började gråta och försökte administrera konstgjord andning, samtidigt som jag desperat ropade ut hans namn över middagsbordet).
Tror inte jag är riktigt gjord för att äta på kräftskivor. Något jag däremot är STRÅLANDE på, ja rent av GENEALISK, är tillverkandet av kräfthattar:

Moa och jag, i den ordningen.

Beställningar börjar mottagas inom en vecka, principen först till kvarn och/eller högstbjudande kommer att tillämpas.

Nej, nu ska jag hoppa av tåget och ta bussen till bygnaden där dom som betalar ut min lön finns, så att jag kan äta och betala hyran och slippa bo på gatan där katterna är mitt enda sälskap i det lilla papp-skjulet jag skulle vara tvungen att kalla mitt hem.

Kram på er! m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s