Skador.

Sitter på ett cafe och tittar på en grävskopa som tar upp skräp från en arbetsplats, det ser ut som en enorm klo som sakta lyfter upp betongbitarna från marken. Lite som en hand fungerar. Som min hand ska fungera. Jag har lyckats skada mig igen, genom en målarolycka föll en tung stege ner över mina händer och slet av det ligament som håller ihop de två stora benen i handen. Så kanska komma jag att röra mig så långsamt snart, som den där grävskopan. Vi får se.

Hoppas allt är bra med er, mina vänner.

En bild från förra sommaren, när Shauns bror Michael och Minke var och hälsade på (de två längst till höger). Hoppas att den här sommaren blir lika härlig ändå, trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s