första dagarna

den allra första dagen kommer jag inte ihåg så mycket av, var helt förstörd efter all sömnbrist. allt jag kommer ihår var att vi blev upphämtade på flygplatsen och tagna till annies. (det var en tysk kille och en amerikansk tjej med mig då).

när vi kom fram till annies så fick jag veta att jag skulle få bo där, trots att jag hade ansökt om the bantry 3ggr.

annies cove är ett studentområde för internatiomella studenter som ligger nära skolan, men långt från stan och stranden. dessutom så ser det ut som ett fängelse. en massa småhus för 4pers/per hus, omgivet av en 2 1/2 meter hög mur med taggtråd och elstängsel. ett jättekomplex med vakter och enorm säkerhet. kan man känna sig mer instängd?

men jag pratade mig till en plats i the bantry som tur var! så nu bor jag i ett höghus fullt med internationella studenter mitt i stan och 1 min gång till stranden. nice.

så det första jag gjorde när jag kom fram var att ta en tur på stranden m några grannar.

efter det slocknade jag i mitt rum (som förövrigt ser bättre ut än jag hade väntat mig) och på kvällen har jag för mig att jag blev medsläpad till en fest hos – hör o häpna – 7st svenska killar som har hyrt ett eget lyxhus. haha, jag dör så fånigt det var. första o sista gången jag går dit. tror vi har lite skilda tankar om varför vi är här – dom ska ha fest där varje kväll iaf . herregud.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s