luffare eller backpacker?

så, ta det från början alltså..!

det blev två riktigt jobbiga dagar för o ta sig hit. först behöva säga hej då till lasse o jazza, för att sedan 2 tim senare befinna sig på londons största flygplats och försöka hitta ett ställe o sova. jag har aldrig kännt mig så mycket som en luffare som när jag la mig i soffan på ett cafe´ med en väska som huvudkudde och den andra under benen.

hade vi varit flera stycken hade det bara varit en kul grej, men eftersom stället var nästan folktomt känndes det något jobbigt att vakna upp nästa dag av att en gammal tant sitter två bord bort o stirrar på en. hehe undrar vad hon tänkte..! lyckades sova nästan 5-6tim iaf.

flygresan vidare till sydafrika/johannesburg var hur lyxig som helst. british airways is the shit. jag fick en massa presenter: tandborste, filt och till o med sockar. då blev jag glad igen.

och så fanns det en massa film o kolla på.

kollade nog på lite för mycket film dock, för jag sov ingenting på den 10,5 tim långa flygresan. tänkte att jag skulle kunna sova bra på johannesburgsflygplats istället. inte helt rätt tänkt där kanske.

när jag kom fram till johannesburg så började jag inse att de flesta skulle vidare direkt, så det blev fort tomt på folk. det visade sig också att man inte fick stanna i inchecknings området eftersom de städar där på natten, så det var bara att ge sig ut i vänthallen.

där det var helt öppet ut o alla kunde komma in… dom som säger att det skulle gå bra o sova på den flygplatsen måste vara galna. hittade tillslut ett nattöppet cafe´i ena enden av den stora vänthallen. där var det iaf inte mörkt.

som tur var träffade jag två killar som skulle vidare till andra delar av afrika nästa morgon (dom skrattade åt att jag hade trott att det skulle gå o sova på flygplatsen) ”do you want to get killed?” så vi satt uppe hela natten och snackade – tack vare dom så blev det en uthärdlig natt iaf, vi hade faktiskt riktigt kul.

sen så var det dags att flyga vidare till port elizabeth. slocknade direkt när jag satte mig i flygstolen och vaknade inte förrens planet hade landat och folk började gå av plandet. så var jag framme i PE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s