lägenheten

det är aldrig en lugn stund här, går alltid på en massa middagar varje kväll och umgås med en massa trevliga människor – det är riktigt kul! men idag har jag tagit en time out och ska bara vara hemma i min lgh några timmar o ta det lugnt.

vill ni se lite av hur jag bor förresten? lägger upp lite bilder strax. jag delar lgh med en tjej från – wait for it – sverige..! hehe, hur stora är oddsen för det? det är inte många svenskar här om man säger så.

men det visade sig att skolan sätter samma nationaliteter i samma rum/hus. ehh..? varför..? alla tyskar med andra tyskar, sydafrikaner m andra sydafrikaner osv. alla jag har pratat med tycker att det är väldigt tråkigt, man vill ju prata engelska och lära känna folk från andra länder.

för min del gör det ingenting, elin (min lgh kompis) är hur gullig som helst! fast vi har helt skilda tider i skolan/skilda umgängeskretsar – så jag umgås mest med andra int. studenter.

elin och 4 andra svenskar som är här kommer från samma klass/samma universitet och åkte hit tillsammans – vilket gör att dom verkar ha lite svårt att träffa andra int. studenter. elin tycker att det är tråkigt och frågar mig hur jag träffar så mycket folk hela tiden, medans de andra fyra verkar vara tillfreds med att bara hänga med varandra. men jag har ju inte riktigt lärt känna dom 4 så jag vet inte..

själv tycker jag att det är konstigt om det är så, varför åka till ett helt annat land om man inte vill träffa nya människor?

just det, min lgh var det ja. här är mitt lilla söta rum:

har precis hunnit packa upp och inreda lite – så lite bättre är det nu iaf. spenderar ingen tid hemma egentligen, men det är kul att det känns lite mysigare nu.

och här är vårat kök.

vi har äntligen köpt lite kaffe/te mm – gick omkring m huvudvärk några dagar efter att jag kommit hit – tyckte att det var konstigt, men sen drack jag lite kaffe och ja.. hehe, ska försöka dra ner på kaffeintaget nu iaf.

vardagsrummet.

och här är våran tv – med 3 st kanaler: en med en massa talk shows (mest oprah), den andra med ett konstant utbud av tv-serier (nästan bara sunset beach) och den tredje som ska vara en nyhetskanal men har väldigt mycket reklam hela tiden om sjukförsäkringar (inte många som går att kolla på m andra ord).

trivs väldigt bra här iaf, huset jag bor i är fullt med studenter och alla dörrar är öppna hela tiden – så det är väldigt härlig stämning/sammanhållning. nu ska jag äta lite lunch, hörs snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s