lugn kväll

tagit det lugnt idag – har solat på stranden och sen bara slappat hemma – så nice.

är fortfarande lite förkyld, så jag har legat i sängen hela kvällen och hostat. och kollat på Fraiser. hehe, så jäkla roligt.

och tur är väl det – jag har inget annat på datorn. man skulle ju kunnat ha tänkt sig att jag hade fyllt datorn med en massa film/serier att ha när jag skulle vara borta så länge..? nopp, bara en massa Fraiser – alla 11 säsonger.

har slut på te också, så nu dricker jag varmt vatten med honung. hur tragiskt låter inte det lixom? (fast det är förvånandsvärt gott faktiskt). nu ska jag rosta lite mackor – har äntligen hittat ett gott pålägg..! hehe, det gäller att uppskatta de små sakerna i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s