middagar

nu är jag hemma från road tripen, vi stannade en dag extra för att det var så väldans vackert i Bulungula..! ett litet paradis faktiskt. berättar mer om det sen, orkar inte gå igenom alla bilder nu.

känner bara att jag måsta berätta lite om alla människor här – det är så mycket som händer hela tiden att jag helt har tappat kontroll över dagar/veckor osv. alla man träffar är så sjukt trevliga och det är nästan som att vi bor i ett litet kollektiv här i the bantry. det är alltid någon som kommer förbi med kakor – eller bara tittar in för att säga hej.

trodde faktiskt att jag skulle tycka att det var jobbigt i längden, men det är så mysigt..! kanske ska flytta in i ett kollektiv när jag kommer hem..? hehe nej men det är så tråkigt på nått sätt att man inte ens känner sina grannar där hemma… iaf – middagar var det ja.

varje tisdag är det taco tuesday här i the bantry.

och eftersom vi har havet aldeles brevid oss har vi startat en ”fiskfestmiddag-dag” också.

hehe rolig bild.

och så blir det väldigt mycket fikande också – ofta på campus då så klart.

det roliga med dom här bilderna är att jag inte har någon aning när dom är tagna (förutom taco tuesday då så klart). men det är på nått sätt väldigt skönt att inte behöva oroa sig med tider och datum..!

jag har verkligen kommit in i det sydafrikanska tempot iaf – gör vad du vill när du vill och för guds skull – stressa aldrig. hehe, dom är inte ens snabba på mcdonalds här, vill man ha något så får man räkna med minst en timmes väntan..! I love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s