kvällsmys

sitter här hemma i mörkret med en kopp te och en massa kakor..! nice.

har kommit på att det blir mycket varmare i våran oisolerade/ickeuppvärmda lgh om man tänder en massa ljus, så just nu har jag kanske 10st tända i vardagsrummet. nice*2.

var och handlade en massa kakor förut, dom här är mina favoriter:

obeservera att dom bara kostar 3kr..! hehe, farligt -det finns riktigt goda gingersnaps också..! – tur att jag har börjat träna på riktigt nu.

tränar på ett gym, men det ligger en bit bort – måste gå i mörkret..! får se om jag kan ta kvällspass eller om jag bara kan gå på dagarna.. suck. iaf så ska jag gå till en tkd-klubb nu i veckan också – hoppas det är bra träning bara.

håller på o försöker bestäma mig för om jag ska delta i VM 2011 – Nya Zeeland eller inte..! det är ganska snart efter att jag kommit hem från sydafrika – den 9:e mars, så jag vet inte hur det kommer att fungera – och jag vet inte om jag kan lägga ner den tiden på träning som krävs… sponsring är också ett problem eftersom jag är i Sydafrika nu.. hm. sånt som jag funderar på just nu.

annars så är det fullt upp med trevliga sammankomster här i kollektivet – en av de norska tjejerna, kine fyllde år igår – och när jag kom hem på kvällen hittade jag den här lappen.

hehe. hm lite osammanhängande inlägg känner jag – måste nog sova lite mer..! är glad att jag äntligen har en bra skype uppkoppling iaf – äntligen går det att prata m lasse och alla andra. måste gå o lägga mig nu, puss på er..! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s