plugg

har sjukligt mycket och göra på universitetet just nu – tror dom försöker ta livet av oss. suck. alla tentor kommer på samma gång, samt alla små test och arbeten. har ingen aning hur dom har tänkt sig att det här ska gå..? jag har (minst) 2 test per vecka samt ett PM fram till att examinationsperioden börjar. efter det kommer dom stora testen och då börjar tydligen allvaret på riktigt.

måste säga att jag saknar strukturen på uppsala universitet – det här är ju helt galet.

iaf, tänkte bara höra av mig så att ni vet att jag lever – förutom o plugga de närmaste veckorna ska jag försöka att lära mig surfa, hoppa ut ur ett plan, gå ut på en klippavsats o slänga mig mot marken (och missa) samt försöka se lite valar. och så dyka så klart. kan ju inte bara plugga – så därför väljer jag bort sömn just nu, känns som en bra ide´(just nu iaf).

men även på uni händer det konstiga saker – den här lilla killen landade på min axel när jag satt och fikade för några dagar sen.

vi hörs! puss, m

En reaktion till “plugg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s