ny morgonrutin?

någonting jag kommer att försöka göra varje morgon, eller så ofta jag kan, är att gå ner till stranden o surfa..!

gjorde det för första gången igår – och jag är redan fast. så himla underbart!

men det häftigaste var när det kom en massa delfiner, först kom dom rätt så nära oss i vattnet men sen när vi gick upp kom dom riktigt nära stranden och lekte..! efter ett tag såg vi 2 valar också, oftast ser man dom bara på långt håll – men igår var dom mycket närmare än vad de brukar och en hoppade upp ur vattnet flera gånger..! hihi.

det var så lugnande att bara ligga där i vattnet och vänta.. sen när en bra våg kom var det bara att paddla som 17 för att hinna med och sen lyftas frammåt.. kan verkligen inte beskriva hur underbart det var.

det börjar bli riktigt varmt här nu, solen tar ordentligt – det räcker med en halvtimme ute på stranden så blir man röd som en räka. (eller man och man, jag iaf).

lasse påminde mig om att ni börjar få vinter där hemma – känns så konstigt..! men visst, det är ju november nu. har fått honom lova att spela in Kalle Ankas Jul och ha en mini julafton när jag kommer hem..! ska bli så mysigt.

försökte skypa med jazza igår förresten, hon är världens sötaste! svassar runt lite, letar efter sitt gosedjur och tittar sig förvirrat omkring eftersom hon inte förstår var min röst kommer ifrån..! lillan. ska försöka och inte göra det igen, men saknar..!

en sjukt söt bild från midsommar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s