tenta

hade min andra tenta idag – tror det gick väldigt bra faktiskt..! wey! så lättad. men måste fortsätta plugga iaf, har tenta nr 3 imorgon, Public int law..

tog en fika med finaste Megan för att fira att vi klarade (förhoppningsvis..!) tentan, hon är en supersöt tjej som jag har hängt mycket med här nere. har varit lite av min guid/ett stort stöd här i SA, jag är så himla glad att jag har fått så fina vänner här nere..

ska ut på en roadtrip till kalahariöknen om 3 dagar iaf – ska bli så roligt! åker med daniella och melanie, ska vara borta en vecka – det blir en rolig tjejresa tror jag (men när jag kommer hem är det till och fortsätta plugga igen..!)

okay, nu måste jag återvända till böckerna. känner att den här bilden demonstrerar hur jag känner mig just nu:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s