a nice weekend

har haft en väldigt mysig helg.. flytt undan verkligheten lite. det får man göra ibland. igår gick jag och kollade på en kickboxning/grappling tävling. tror jag ska börja träna lite kickboxning – ligger en träningshall precis utanför mig, så varför inte?

sen gick jag och firade Willems födelsedag på Barneys (en av mina dykinstruktörer) så härliga människor. efter det tog jag mig till Fire Club där Megan uppträdde med sina egenskrivna låtar..! sjukt duktig säger jag bara.

vi hade kört lite för många drinklekar inne på Barneys, så när jag kom till spelningen var jag…liiite påverkad om man säger så. men ingen fara, jag lyckades äta 2 talrikar med glass och…en halv talrik m strips – sen så var jag nykter igen. typ.

vad var det jag sa om att inte spendera pengar nu igen..? hm.

efter spelningen så mötte vi upp med dom andra på mc donalds – sen var det slut på den kvällen. här är några av Pro Dive killarna.

just det, måste ju visa hur duktig jag har varit med att…ja inte äta gröt. ser gott ut va?

och vad gjorde jag idag då… eh, gick till stranden och solade – 28° varmt, very nice. just det, vi gick vidare till en marknad här också (med PA och Yasine).

ikväll blir jag bjuden på middag av mina nya lägenhets – vad kallar man dom..? lägenhetskompisar kanske. dom ska iaf laga lite mat, jag ska hacka saker. bra arbetsfördelning. hoppas ni har haft en härlig helg, massa kram. /m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s