jobs and laungery.

nej, jag ska inte börja tvätta pengar eller ge mig in i någon sorts knarkhärva – oj så rolig man kan vara, för tidigt på morgonen. (eller, eh. klockan är ju 12.. hm).

ska ge mig ut o söka jobb idag är det tänkt – om jag lyckas hitta ett ställe att skriva ut mitt CV från vill säga (internet stället utanför mig har slut på bläck). inte mycket fungerar smidigt här nere, har börjat vänja mig vid det nu.

en annan sak som jag hade vant mig vid var att lämna in tvätten till små ”tvättstugor” där man får betala R70 per tvättmaskin..! blir rätt så dyrt i längden och dom är inte…jätteduktiga på att tvätta om man säger så. alltid är det nått som har  krympt/missfärgats/försvunnit. en gång fick jag med mig en bonus hem i form av ett par utslitna svarta stringtrosor..! euh.

så därför är jag helt överlycklig över att stället jag har flyttat in till nu har egen tvättmaskin! hehe, trodde aldrig att jag skulle bli såhär glad över att kunna tvätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s