waitress..?

sökte ju jobb igår, gick väldigt bra faktiskt – men… några var liiite skumma om man säger så…

Ett ställe som jag gick in till: Managern kommer ut och säger ”hey, so you  whant to work here?” jag svarar: ”well.. yes, I want to apply for a waitressing position” varpå jag sträcker fram min CV till honom…som han inte tar emot, utan ställer sig en bit bort och ger mig en sån där nedlåtande ”uppochner” blick. sen säger han: ”come in tomorrow at 11 and we can start your training”. varpå han vänder sig om och går där ifrån. eh..? ursäkta men.. timmar/heltid/deltid/lön..? nehep.

vet inte riktigt om jag ska vara glad eller arg för den där killen. visst, jag fick ett jobb – men eftersom han var så…respektlös så beslutade jag mig för att inte gå dit. nöden har ingen lag säger man ju, men jag tänker inte ta någon skit.. då fortsätter jag hellre äta gröt.

men sen gick det bättre, gick till 6 olika ställen och fick en till tjänst till nästa månad och interjuver på alla andra – kul! men jag vet ju fortfarande inte hur mycket jag behöver jobba.. så det är svårt att ta något.. har 650kr kvar att leva för så jag får nog bara ta första bästa fulltidsjobb iaf (förutom hos sexistiska mäniskor). verkar som att jag kommer att få CSN iaf! hihi, wey! hoppashoppas. tror inte på det förrens jag har pengarna på kontot..

oh just det, ska försöka ta körkort här nere (el åtminstäde göra så att jag får övningsköra). ville bara visa kön till Traffic Departement, kl:07.45 på morgonen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s