medication

nu har jag fått nog av att vara sjuk. skit samma att jag inte tror på echinagard och att naturläkemedel är – ja, iaf inte vetenskapligt.. ni vet. här ska tas medicin!

folk har gett mig diverse piller – så det är bara till att börja ploppa i dom i kaffet. (eller hur man nu ska göra när man hatar att svälja piller). och hostmedicin gör mig alltid så sömnig.. vill inte men måste väl. nu ska jag bli frisk. ska sova ut i morgon (på engelska säger man ju sleep in – hehe, trött = dålig humor).

dom har så starka grejer här också – vill att man ska ta dubbla doser av allt, men just nu bryr jag mig inte. enough is enough. kodein, here I come!

”..with a spoon full of sugar..lalaa..!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s