bungee

hade ju funderat lite på att hoppa från en bro idag.. men så är jag ju fortfarande väldigt förkyld, så jag får stanna hemma den här gången. vet inte om jag verkligen skulle göra det – är så fruktansvärt höjdrädd..! men det hade varit häftigt att få följa med och titta på de andra! åh gud, jag har ju inte presenterat dom jag reste runt Afrika med 🙂 jaja, bättre sent än aldrig, här är dom iaf:

från vänster: Jutta, Julia, Shaun, Clément, Kevin, jag, Yacine och i bilen sitter Benjamin.

alla var inte med här dock, PA var tvungen att lämna oss lite tidigare – så jag lägger upp den här snygga bilden på honom och Yacine istället. (hehe, sorry PA).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s