feeling better

är fortfarande sjuk men känner mig något bättre idag! (ta i trä). är lite nere av att vara så sjuk hela tiden.. men mår liiite bättre idag..! är på jäkigt udda humör just nu iaf. suck.

I helgen gick jag på en mat-marknad – hur mysigt som helst. älskar marknader. och mat. så vad kan gå fel lixom? sen på fredagen gick jag till en liten lant-pub och drack öl med Ricus, Micael och Shaun. puben heter The Russian Bear. hehe kul namn. eller vad då drack öl förresten. jag dricker aldrig öl – usch. vin för min del. (lasses inflytande).

nästa dag var det Juttas sista lördag (många sista..) så vi hade en banty braai för henne och sen ut till en gay club – festade tills kl:04.00, då åkte vi till Mc Donalds o åt (också usch, men gott när man inte är.. ja, nykter).

i söndags gick vi till en marknad innan Jutta skulle ta flyget till Tyskland. var den stora marknaden som tar plats en gång i månaden – Art in The Park. Fick den här fina av Jutta:

och så hade hon printat lite bilder, så sött:

så vi sa hej då… och åkte sen till flygplatsen o överraskade henne en sista gång innan hon åkte! hade ordnat lite bilder till henne också 🙂

och det var min helg. idag har jag varit på en föreläsning, insåg att jag var för sjuk för uni o åkte hem och tittade på film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s