Kalahari day 4 and 5

nästa dag var vi uppe tiiidigt igen. vi åkte till ett ställe där vi såg lejon sist, parkerade bilen o väntade. och väntade. (har sjukt roliga videoklipp från detta men har inte lyckats förstå hur man lägger upp dom ännu, men dom kommer någon gång snart. hoppas jag).

sen kom det lejon tillslut.

sen åkte vi och åt en till frukost vid en lite mer normal tid, tror Dan var lite lätt trött på burkmat här..! hehe.

then back to… wait for it.. polen.

åkte vidare och åt lunch – mer burkmat (på biltaket).

på kvällen bestämde vi oss för att ta en sista kvällssafari. efter 20min började det… ösregna.

blöta men glada (det var rysligt kallt).

det här var när Mel säger åt mig att dom tagit av ”överdraget” på tältet.. hehe, gick bra iaf  – ett träd räddade våra saker från att bli dyngsura.

regnet gick över och plötsligt skriker våran guid till och alla blir tysta.. precis framför bilen promenerar ett lejopard par förbi..! det är som att de inte ser oss och dom hoppar runt o leker med varandra – upp i ett träd och ner igen. så vackra. sakta promenerar dom iväg över en liten kulle – så sätter dom fart och börjar springa. sjukt snabba säger jag bara..! det var värt allt regn.

nästa dag gav vi oss iväg till ett annat naturrervat som skulle vara väldigt vackert, så vi gav oss iväg tidigt igen. kommer ihåg att inte ens vakten till parken var vaken (så blir det när man reser omkring med Tyskar) hehe, förlåt britta 😉

söt bild:

och en fin på oss tre.

när vi kom fram till den nya campingplatsen, fanns det en massa sånna här överrallt. hehe, så fula.

´

så gick vi o såg oss omkring – vackert.

så fina vänner!

sen gick vi tillbaka till tältet och startade upp en… ja vad tror ni? japp en braai. men det är så himla mysigt att grilla! nästa morgon var det dags för river rafting..! nu ska jag gå o titta på en film tror jag, god natt på er. puss, m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s